Om Oss

Historien

Historien om Birken & Co startet i 2005, da Birken bidro med utvikling og bygging av Risavika Havn. Siden oppstarten har vi utført havnebygging, mgo-anlegg og næringsbygg tilknyttet offshorebaser fra Hammerfest til Stavanger.

Selskapet Byggfornying ble etablert som eget fagområde i 2018.

Den samlede erfaringen og kunnskapen vi har i dag, kombinert med det store nettverket vårt av dyktige samarbeidspartnere, gjør at vi løser de aller fleste problemstillinger – inkludert de som ikke enda finnes.

Kompetanse og erfaring

Vi er idag 13 ansatte som har lang erfaring innen bygg- og anleggsvirksomhet. Kompetansen er nybygg, utvikling eller rehabilitering av næringsbygg, kai- og havneanlegg og MGO- og bulkanlegg.

På forepørsel kan vi tilby prosjektering og finne kreative løsninger for å dekke behovene til kundene våre. Vi har prosjekteringskompetanse for utvikling av egne prosjekter.

Vi er lokalisert i Rogaland og tar oppdrag i hele landet.

 
 

Totalentreprenør

Vi foretrekker å utføre prosjektene som totalentrepriser, men tar gjerne også utgangspunkt i kundens egen prosjektering. 

Som totalentreprenør bidrar vi med prosjektering, design, planlegging, søknadsprosess til gjennomføring av selve byggeprosessen, alltid med fokus på realisere prosjektene på en fremragende måte.

Gjennom vår samarbeidspartnere dekker vi alle fagområder som er nødvendige i prosjektene.

Vår målsetting er å være en fleksibel, seriøs og kvalitetsbevisst samarbeidspartner for kundene våre.

Kvalitet

Kvalitet for Birken er å levere et prosjekt som er i samsvar med våre og byggherrens forventninger og krav, samt å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter. Kvalitet innebærer også å kunne finne innovative løsninger og gjøre ting riktig første gang.